Nejnovější recenze ze sekce Auta na autodráhu
Autíčka používame v automodelárskych krúžkoch na preteky. Výborná kvalita.
Autíčka používame v automodelárskych krúžkoch na preteky. Výborná kvalita.
- Krásná hračka
- Velmi povedený, propracovaný model se všemi detaily.
- Jezdí pěkně na dráze.
- Při jízdě na dráze mu svítí světla.
- Vypadá krásně jako součást sbírky, ale je dost bytelný i pro jízdu na dráze.
- Líbí se dětem a hlavně tatínkovi :)
- Cenově přijatelný produkt.
- super vyrobek
Jezdí hrozně rychle, asi budu muset dětem pořídit trafo na míň než 12 V.
Jezdí hrozně rychle, asi budu muset dětem pořídit trafo na míň než 12 V.
Prostě jezdí.
- super auto
- vynikající autíčko, věrné zpracování s originálem. Pocitově jezdí rychleji než autíčka dodané s dráhou, je o něco hlučnější, ale to ne ní problém, auto odolné i při letu mimo dráhu - nepraská, neodírá se barva. doporučuji
- efektní policejní maják - paráda
- žádné další speciální výhody model nemá, funguje dobře
- model je docela lehký a v porovnání s ostatními auty nezvládá průjezd zatáček vyšší rychlostí
Krásný vůz, jen asi zkusím dovnitř nalepit další neodymový magnet - mohlo by to pomoct, aby lépe "seděl".
- Magnety minimalizují vypadnutí auta z dráhy
- Formule mají minimální světlost- chvíli trvalo než jsem je zprovoznil nastavením kartáčků, je asi lepší když je dráha v rovině. My máme osmičku a je třeba nadjezd dobře podložit tak aby ve spoji dílů nebyl ,,lom'' - hrana na které formule při pomalé jízdě zůstane viset. Při rychlé jízdě nerovnost ,,přeletí''
Konečně pořádná moderní formule! Já jezdil ještě s bráchou před 50 lety těma původníma. Moje děti už měli Favority a vnoučata tuto formuli
- Funguje i se starou ITES dráhou
- drží jak přilepené
- nádherně detailní model
- náhradní díly v balení
- Vše bylo o.k.
- Perfektní formule v měřítku 1:32 pro majitele starších ITES autodráh.
Perfektní formule v měřítku 1:32 pro majitele starších ITES autodráh, ale i té širší, moderní.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »